Iată cum arată bărbatul care nu s-a spălat de mai bine de șase decenii.

Unii sunt adepți ai dușului zilnic, iar alții cred că nu trebuie să ne spălăm  în fiecare zi din motive dermatologice și ecologice. Dar povestea unui iranian este surprinzătoare! Ar fi ales să nu facă duș mai mult de 67 de ani și ar fi optat pentru un stil de viață cel puțin neobișnuit.

Acest bărbat a ales să trăiască ca un pustnic în deșertul Iranului

Această poveste poate fi o surpriză pentru tine, dar acest bărbat de 80 de ani pe nume Amou Haji nu s-ar fi spălat timp de zeci de ani fără. Potrivit acestuia, avea 20 de ani când s-a spălat ultima dată. El crede că spălatul ar aduce boli.

Sursa: Social media

Amou Haji este un bărbat iranian care locuiește la marginea satului Dejgah din Iran și unii cred că îi este frică de apă sau că a făcut această alegere de viață din cauza unei traume amoroase. Amou Haji, se hrănește și într-un mod neobișnuit. Iranianul mănâncă doar carapace, iar specialitatea lui este carnea de porc spinos putrezit.

Pentru a se odihni și a dormi, bărbatul de 87 de ani folosește o groapă săpată în pământ, dar în ultimii ani  locuitorii i-au construit o colibă ​​pentru a-l proteja de intemperii.

Deși acest bărbat nu s-a spălat de câteva decenii,  încă are grijă de aspectul său.  Își menține în mod regulat fizicul tăindu-și barba și părul arzându-le cu foc.

Starea de sănătate a acestui bărbat este surprinzătoare

Trăind în acest mod, s-ar crede că acest bărbat ar avea niște probleme de sănătate, dar dimpotrivă, bărbatul se bucură de o stare de sănătate bună.

Medicii locali i-au făcut teste care dovedesc că nu are nicio boală gravă. Ar suferi doar de trichineloză. Aceasta este o infecție din cauza consumului  de carne crudă.  În plus, cel mai murdar bărbat din lume ar avea  un sistem imunitar foarte puternic.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.