Jennifer Lopez și Shakira au făcut un show incendiar în pauza de la Super Bowl 2020, dar se pare că nu toată lumea a fost mulțumită de el. Un bărbat a fost foarte dezamăgit de această prestație și a dat în judecată pe NFL, cerând daune uriașe.

Cele două artiste au făcut un show la un înalt nivel în SUA și au aprins spiritele cu mișcări provocatoare și chiar dansuri la bară.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=pILCn6VO_RU[/embedyt]

Se pare că show-ul a deranjat pe cineva, Dave Daubenmire, un activist creștin, a declarat că a fost dezgustat de spectacolul făcut de cele două mari artiste și nu va mai putea ajunge în Rai după ce a vizionat prestația cu mișcări provocatoare, numite de acesta  „pornografice”.

„Cred că ar trebui să mergem în instanță și să prezentăm acest lucru. Faptul că am asistat la un asemenea lucru, mă împiedică să ajung în regatul Cerurilor”, a spus bărbatul.

Dave Daubenmire a dat în judecată NFL, cerând daune de 800.000 de milioane de euro despăgubiri pentru prejudiciu moral adus de cele două artiste. Bărbatul este în căutarea unui avocat care să îi susțină cauza.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=uqZCstw9TEQ[/embedyt]