Reclamă
Reclamă

Un bărbat din Vaslui, care urcase pe acoperișul unui bloc pentru a efectua reparații, a fost descoperit miercuri după-amiază în stop cardio-respirator și cu arsuri solare. Alerta a fost dată de soția sa, care a sunat la 112 după ce a observat că acesta nu mai coboară de câteva ore.

Medicul chemat la fața locului încerca să-l resusciteze pe bărbat în momentul transmiterii acestei știri. ISU Vaslui a informat că echipajele de intervenție l-au găsit pe bărbatul, în vârstă de 60 de ani, căzut pe acoperiș. „Bărbatul prezintă arsuri solare și se află în stop cardio-respirator. Salvatorii au degajat victima, căreia, în aceste momente, i se efectuează manevre de resuscitare”, a transmis ISU Vaslui.

La locul incidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de căutare-salvare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială echipată cu modul de salvare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. De asemenea, a intervenit și o ambulanță cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui, conform aceleași surse.

Reclamă

Intervenția a fost declanșată ca urmare a apelului de urgență primit miercuri după-amiază, pe raza municipiului Vaslui. O femeie a sunat la 112 și a anunțat că soțul ei, care urcase pe acoperișul blocului pentru a face reparații, nu mai coboară.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro