Reclamă
Reclamă

Un bărbat din comuna Moldovița, județul Suceava, a murit după ce s-a înecat cu mâncare, evenimentul având loc sub privirile localnicilor. Incidentul s-a petrecut duminică după-amiaza, în jurul orei 17, la o terasă a unui magazin alimentar din satul Demăcușa.

Victima, care consuma băuturi alcoolice, a mușcat dintr-un cârnat și, la scurt timp, a început să se sufoce. „Monitorul de Suceava” menționează că în preajma bărbatului se aflau două femei, una fiind gestionara localului. Acestea au încercat să-i acorde primul ajutor și, în același timp, au apelat serviciul de urgență 112.

Echipajele medicale au ajuns la fața locului și au constatat că bărbatul aspirase pe căile respiratorii bucăți de carne. Victima se afla în stop cardio-respirator și, cu toate eforturile echipajului medical de a-l resuscita, după 40 de minute de încercări, a fost declarat decesul.

Reclamă

„Monitorul de Suceava” mai informează că polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și au dispus efectuarea unei necropsii pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

În recapitulare, tragedia s-a întâmplat duminică după-amiaza în comuna Moldovița, județul Suceava. Un bărbat s-a înecat cu mâncare pe terasa unui magazin și, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale sosite la fața locului, a fost declarat decedat. Poliția a deschis un dosar penal și urmează să se efectueze o necropsie pentru stabilirea exactă a cauzei morții.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro