Bărbatul nu a acționat singur, ci a avut și doi complici, care au fugit când au văzut că a murit

Un hoț din județul Gorj a murit chiar când încerca să dea o spargere. Bărbatul a decedat electrocutat, iar cadavrul său a fost găsit de polițiști. Nu a acționat singur, ci a avut doi complici, care au fost și ei găsiți de autorități și reținuți.

Un bărbat din localitatea Rovinari, județul Gorj, a plătit cu viața după ce a vrut să dea o spargere la o stație electrică a unei companii de apă. În seara cu pricina, s-a deplasat în localitatea Țânțăreni, unde intenționa să fure.

În timp ce încerca să sustragă mai multe componente, s-a electrocutat, iar șocul i-a provocat și moartea.  A fost găsit fără viață de polițiștii chemați la fața locului, care au stabilit că avea 52 de ani.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. Medicii vor stabili cu exactitate care au fost cauzele decesului acestuia.

Bărbatul nu a acționat singur, ci a avut și doi complici, care au fugit când au văzut că a murit

Oamenii legii au descoperit ulterior că hoțul nu a acționat singur în seara cu pricina, ci a avut și doi complici. Este vorba de doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 42 de ani, care au dar bir cu fugiții. După ce au văzut că complicele lor este mort, au plecat de la locul furtului. Conform informațiilor oferite de autorități, cei trei hoți erau din aceeași localitate.

Au fost găsiți a doua și însă de autorități, de polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, care i-au adus la audieri și i-au reținut pentru 24 de ore.  Acum, pentru că au încercat să fure, dar și pentru că l-au abandonat pe bărbatul mort, cei doi riscă ani grei de închisoare.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea unității de parchet competente.

Share.