Reclamă
Reclamă

Gelozia și furia l-au împins pe un bărbat din Arad la un gest cumplit. Și-a prins soția cu amantul într-o parcare și s-a năpustit asupra lor. Pe ea a agresat-o fizic, iar pe partenerul ei extraconjugal l-a înjunghiat.

Un bărbat din Arad și-a prins soția cu amantul

Soțul înșelat a vrut să-și facă dreptate singur după ce și-a prins partenera alături de alt bărbat. Bănuia de mai multă vreme că soția îi este infidelă, așa că a pus la cale un plan să o prindă. A urmărit-o până în parcarea unui supermarket din cartierul Micălaca din Arad.

Acolo, cei doi își dăduseră întâlnire. Nu au bănuit nimic până când individul furios s-a năpustit asupra lor.

Prima pe care a agresat-o a fost soția. A lovit-o cu pumnii și cu picioarele în repetate rânduri, până a lăsat-o întinsă pe jos.

Reclamă

Nici bărbatul cu care aceasta avea o relație nu a scăpat de mânia soțului înșelat. Atacatorul a luat o șurubelniță și aproape că l-a omorât, după ce i-a înfipt-o în zona gâtului, provocându-i o hemoragie puternică.

Soția și amantul au ajuns la spital cu răni grave

Oamenii legii au fost chemați de urgență la fața locului, alături de un echipaj medical. Bărbatul înjunghiat era inconștient și, după ce a fost stabilizat, a fost transportat de urgență la cel mai apropiat spital. Medicii susțin că starea acestuia este una deosebit de gravă.

Și femeia a ajuns la spital cu răni severe. În cazul său, a reușit să comunice cu medicii de pe ambulanță. Și starea ei este însă gravă și a ajuns la spital.

Atacatorul a fost imediat reținuți de polițiști. Individul agresiv se află în custodia oamenilor legii și este audiat. Asupra lui a fost descoperit și un pistol, pe care nu îl deținea legal.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro