Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a încălcat un ordin de protecție, vizitând locuința fostei sale partenere din județul Dolj și încercând să o omoare. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au anunțat că incidentul a avut loc duminică seara în comuna Malu Mare.

„Duminică seara, polițiști din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați de o femeie din comuna Malu Mare cu privire la faptul că sora sa, în vârstă de 26 de ani, a fost agresată de fostul partener, în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate”, au declarat polițiștii, potrivit News.ro.

Polițiștii și un echipaj medical au ajuns imediat la fața locului, iar victima a fost transportată la spital. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul a încălcat interdicțiile impuse printr-un ordin de protecție emis anterior și a atacat-o pe fosta sa parteneră folosind un obiect tăietor-înțepător, lovind-o în zona toracică.

„Având în vedere concluziile medico-legale, obiectul vulnerant folosit și zona anatomică vizată, precum și probatoriul administrat în cauză, procurorul de caz a dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie, încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și violare de domiciliu”, au precizat polițiștii.