Reclamă
Reclamă

Un bărbat a fost arestat sâmbătă seară după ce s-a urcat pe acoperișul stadionului din Dortmund, în timpul meciului Germania-Danemarca din optimile de finală ale Euro 2024. El a fost observat de arbitrul partidei înainte de a da startul reprizei a doua.

Sâmbătă seară, în jurul orei 22.27, chiar în momentul în care urma să înceapă a doua repriză a meciului dintre Germania și Danemarca, o persoană cu cagulă s-a urcat pe acoperișul Westfalenstadion din Dortmund, redenumit BVB Stadion Dortmund pentru Euro 2024, conform News.ro.

Arbitrul meciului, englezul Michael Oliver, a arătat spre acoperișul stadionului înainte de a da startul reprizei a doua.

Reclamă

Poliția a amenajat un culoar pentru a permite arestarea în siguranță a persoanei, care a avut loc la ora 23.43.

Bărbatul are 21 de ani și este originar din Osnabrück, un oraș situat la aproximativ 120 km la nord de Dortmund.

Conform declarațiilor oficiale, incidentul nu a perturbat desfășurarea meciului, iar măsurile de siguranță au fost aplicate rapid pentru a asigura securitatea spectatorilor și a jucătorilor.

Recapitulând, un bărbat de 21 de ani a fost observat urcând pe acoperișul stadionului din Dortmund în timpul meciului Germania-Danemarca. Arbitrul a semnalat imediat prezența persoanei, iar poliția a intervenit prompt, reușind să-l aresteze la ora 23.43.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro