Reclamă
Reclamă

Au fost momente de coșmar pentru localnicii unui cartier de lux din Capitală, după ce un bărbat a vandalizat cu o piatră 16 mașini în doar câteva ore. După ce a distrus geamurile și caroseria autoturismelor, acesta a furat tot ce a găsit în interiorul acestora, de la portofele până la telefoane mobile și sume importante de bani.

Zona era supravegheată de camere video care l-au surprins pe tot traseul pe care și-a desfășurat activitatea ilegală, iar polițiștii au reușit să îl identifice rapid. „Un trecător este cel care a sunat la 112 și a reclamat faptul că un bărbat distruge toate mașinile pe care le întâlnește în cale pe bulevardul Pipera din nordul Capitalei,” a declarat reporterul Digi24, Isabella Neagu.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au ridicat mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, l-au identificat pe făptaș și l-au condus la audieri. Conform surselor Digi24, bărbatul a refuzat să dea vreo explicație și să comunice cu polițiștii în legătură cu gestul său.

Reclamă

Din cele 16 mașini de lux vandalizate, acolo unde a găsit bunuri de valoare, a plecat cu tot ce a găsit în cale. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat procurorului de caz cu propunere legală.

Poliția va continua investigațiile pentru a stabili toate detaliile incidentului și a recupera bunurile furate. Informații suplimentare despre anchetă vor fi făcute publice pe măsură ce aceasta progresează.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro