Un bărbat în vârstă de 57 de ani a devenit celebru pe internet după ce a mâncat timp de 100 de zile numai McDonald’s.

A testat toate produsele, de la faimoșii burgeri, cartofi, sosuri, salate până la deserturi. Recent, a dezvăluit rezultatul experienței sale neobișnuite. Haideți să vedem câte kilograme a pierdut în urma acestei „diete” stranii!

Kevin Maginnis, în vârstă de 57 de ani, a uimit o lume întreagă cu dieta sa mai puțin obișnuită. El susține că a reușit să slăbească 26 de kilograme, mâncând trei mese pe zi de la McDonald’s.

A mâncat timp de 100 de zile numai McDonald’s

Înainte, acest bărbat din America cântărea 107 kilograme. Acum a ajuns la 81 și se simte extrem de fericit. Care a fost secretul său? Ei bine, fanul McDonald’s are și o strategie.

Kevin Maginnis a mâncat doar jumătate de porție la fiecare masă, niciodată mai mult. În plus, a înlocuit băuturile carbogazoase din meniu cu apă, nu a consumat alcool și nu a gustat niciun snack între mese.

„De 100 de zile, în fiecare zi, am mâncat numai la McDonald’s, la cele trei mese ale zilei”, a declarat el pentru presa străină.

Ce mânca Kevin Maginnis dimineața, la prânz și seara?

El a dezvăluit internauților ce comanda la fiecare masă și cât consuma. Dimineața, comanda două burritos și o prăjitură sau un brioș. Cu toate acestea, el mânca doar un burrito și jumătate din desert.

Restul porției era consumat la prânz. La cină, Kevin comanda un meniu Big Mac și mânca jumătate din burger, jumătate din porția de cartofi și jumătate din plăcinta cu mere. Restul era păstrat pentru ziua următoare.

„Nu este vorba despre alegerea între mâncare bună sau rea pentru a slăbi. Este vorba de controlul porțiilor, de a avea un plan și de a fi responsabil „, a declarat Kevin Maginnis.

În plus, el afirmă că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. După dieta cu McDonald’s, tensiunea arterială este perfectă, iar nivelul de colesterol s-a normalizat odată cu pierderea în greutate.