Reclamă
Reclamă

Un japonez a murit într-un tren din regiunea Tokyo, iar decesul său a trecut neobservat timp de 12 ore. În tot acest interval, garnitura a străbătut 652 de kilometri.

Incidentul s-a produs pe data de 11 mai, într-un tren care circula pe mai multe rute, între capitală şi zonele limitrofe, relatează marţi EFE, potrivit Agerpres.

Bărbatul s-a urcat în tren la staţia centrală Shibuya, operată de Japan Railway (JR), iar trupul său neînsufleţit a fost găsit la staţia JR Odawara din prefectura vecină Kanagawa, potrivit detaliilor publicate de ziarul Asahi.

Reclamă

Trenul a continuat să circule dus-întors timp de aproximativ 12 ore, fără ca cineva să observe ceva neobişnuit, până când personalul din staţie a descoperit cadavrul, în timp ce pregătea garnitura pentru revenirea în depou. Personalul a apelat serviciile de urgenţă după ce s-a constatat că bărbatul nu avea puls.

Se crede că bărbatul ar fi murit din cauza unei boli de care suferea, potrivit Asahi, care nu a oferit alte detalii. Poliţia nu suspectează nicio infracţiune în acest caz.

Acesta este cel mai recent dintr-o serie de evenimente similare produse în ţara asiatică, în care mai multe persoane au murit după ce au trecut neobservate sau au fost ignorate de trecători. La sfârşitul lunii martie, un bărbat a murit în prefectura Ibakari, la nord-est de Tokyo, după ce haina i s-a prins într-o scară rulantă aflată în funcţiune şi a rămas o perioadă de timp întins acolo, fără a primit ajutor. Bărbatul a fost găsit în viaţă, însă a încetat din viaţă ulterior.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro