Incident tragic în București! Un bărbat a căzut de pe balustrada unui pasaj situat în Sectorul 4. Din păcate, nu a mai putut fi salvat.

Poliția Capitalei a anunțat că astăzi, în jurul orei 12:30, oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la înălțime, de pe balustrada unui pasaj din sectorul 4. Momentan nu se știe dacă a fost vorba despre o sinucidere.

Medicii nu l-au mai putut salva

Conform sursei citate, la fața locului s-au deplasat polițiști, precum și un echipaj de prim-ajutor. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat și i-a fost declarat decesul. Polițiștii anunță că trupul neînsuflețit va fi transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

BREAKING Un bărbat a căzut de pe balustrada unui pasaj situat în sectorul 4 al Capitalei. Medicii nu l-au mai putut salva

„Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, anunță autoritățile.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.