Reclamă
Reclamă

Un bărbat din localitatea constănțeană Valu lui Traian a vrut să retragă 5.000 de lei de la bancă, dar tranzacția a dat eroare. Bărbatul a plecat, dar banii au fost eliberați de bancomat în urma lui, conform unui comunicat al IPJ Constanța citat de Replica Online.

„În urmă cu trei zile, domnul Constantin a vrut să scoată 5.000 de lei dintr-un bancomat, dar acesta a dat eroare. Așa că a plecat, spunându-și că va încerca în ziua următoare. Numai că, în urma lui, bancomatul a eliberat suma respectivă, pe care a găsit-o un bărbat din comuna Valu lui Traian”, se arată în comunicatul IPJ.

„Omul a dus banii direct la postul de poliție. Astăzi, polițiștii l-au identificat pe proprietarul banilor și i-au restituit cei 5.000 de lei. Nu vă putem descrie în cuvinte bucuria lui, dar și a colegilor noștri!”, se mai arată în comunicat.

Reclamă

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro