Reclamă
Reclamă

Un băiat de 16 ani din Neamț este cercetat penal, după ce a lovit cu trotineta electrică o fetiță de 6 ani și a fugit de la locul accidentului. Mama copilei a fost cea care a sunat la 112. În urma impactului, fetița a fost rănită și a fost transportată la spital, scrie Agerpres.

Accidentul a avut loc pe o stradă din Piatra-Neamț. Băiatul de 16 ani se afla pe o trotinetă electrică în momentul în care a lovit-o pe fetița de 6 ani, care traversa strada. Imediat după impact, adolescentul a fugit, scrie sursa citată. Mama fetiței a sunat la 112 și a sesizat accidentul. În timp ce fetița era dusă la spital, polițiștii au pornit pe urmele băiatului, vinovat de producerea accidentului.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în timp ce o persoană se deplasa pe trotineta electrică, pe strada Gavril Galinescu, ar fi acroşat-o pe minora în cauză, care traversa strada. În urma evenimentului produs, conducătorul trotinetei a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, minora fiind transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Urmare a activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţişti, a fost identificat autorul accidentului rutier, un minor în vârstă de 16 ani, din localitatea Negreşti”, au transmis, pentru sursa citată, reprezentanții IPJ Neamţ.

Reclamă

Adolescentul de 16 ani este cercetat acum într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro