Mihai Trăistariu a făcut o declarație șocantă. Artistul vrea să își facă schimbare de corp în momentul în care acest lucru va fi posibil.Acesta mărturisește că a urmărit de multă vreme acest subiect, încă de pe vremea când a apărut transplantul de cap. În același timp, Mihai recunoaște că a fost complexat timp de mai mulți ani din cauza înălțimii sale.

Artistul și-ar fi dorit să aibă o înălțime de 1,85 m, iar dacă în viitor va fi posibil acest lucru, cu siguranță Mihai Trăistariu va apela la această intervenție.Cu toate acestea, vedeta își dorește să aibă același creier și să poată să cânte, chiar dacă corpul va fi unul diferit.

Mihai Trăistariu: „Aș da fericit banii și mi-aș schimba corpul..”

Sursa: Social media

„Eu urmăresc această știre de vreo trei sau patru ani, de când a apărut, cu transplantul de cap. (…) Este dubios, zici că e un film de groază, dar uite că, cine știe, viitorul sună ciudat. (…) Am avut un complex de înălțime toată viața.

La 1,72, mereu am zis că sunt prea mic și că mi-e ciudă că nu am 1,85. Dacă s-ar putea în viitor să îmi fac o astfel de operație, aș da fericit banii și mi-aș schimba corpul să am 1,85, să fiu atlet de performanță sau ceva, musculos și frumos.” a declarat Mihai Trăistariu pentru Antena Stars

Cântărețul este încântat de evoluția tehnologiei și abia așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile în viitor. Mihai Trăistariu își dorește ca în următorii ani să fie posibilă și criogenarea, pentru ca după 1000 de ani să fie dezghețat și să-și trăiască viața.

„Și cu creierul, același, ca să am aceeași minte și aceeași voce, și… Doamne ajută, să se poată. Eu nu sunt împotriva tehnologiei și a schimbărilor viitorului. Ei țin cu viitorul și abia aștept să îl trăiesc.” a mai spus artistul