Un an fără Răzvan Ciobanu! Cine și-a amintit astăzi de creatorul de modă

Azi este o zi tristă pentru toți cei care l-au iubit pe Răzvan Ciobanu. Bărbatul s-a stins din viață, într-un oribil accident de masina, in urmă cu fix un an, si a lasat in urma sa o durere imens si un gol pe care nimeni nu il va mai putea umple.

Familia, prietenii dar și cei care l-au văzut la tv si i-au apreciat munca cunoscutului designer plâng astazi de dorul lui si inca nu isi pot imagina cum Răzvan Ciobanu a plecat atat de fulgerator dintre noi.

Prietenele lui Răzvan, Oana Roman și Adina Buzatu, si-au indreptat astazi gandurile catre el si au postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii alături de designer, însoțite de mesaje care își fac pielea de găină.

Creatoarea de modă Adina Buzatu nu a putut alege o singura imagine cu Razvan, asa ca a decis sa posteze  mai multe poze în care apare împreună cu bunul ei prieten.

”Dor!!!”, dar și ”A trecut un an, prieten drag! 🖤 Dumnezeu sa te aiba in paza #miss #myftiend #rip #love #friend #amazing #person #romanian #designer #talented #genius #bucharest”, sunt mesajele pe care creatoarea de modă le-a scris.

Oana Roman a reacționat imediat la o poza postata de Adina Buzatu, in care apare si ea.

”Întotdeauna ne vom aminti de tine, prieten drag!”, a fost mesajul transmis de Oana Roman.

Nici la un an de la groaznicul accident de masina, dosarul mortii lui Razvan Ciobanu nu a fost finalizat. Laura Vicol, avocata si prietena cea mai buna a lui Razvan a declarat in nenumarate randuri ca nu se va opri pana cand adevaratii vinovati pentru moartea lui Razvan nu vor fi pedepsiti.

Lasă un răspuns

Sărmăluțe cu carne în foi de varză nouă

Simona Gherghe a dat vestea cea mare, în plină pandemie! Imediat a primit felicitări!