După 3 ani de relația, o cântăreață și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate

O cântăreață din industria muzicală din România și iubitul ei au decis să pună punct relației, după trei ani de iubire. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate din România, tânăra „a dat din casă” și a dezvăluit motivul pentru care au ajuns în acest punct.

Gabriela Vladu a dezvăluit public despărțirea de cel cu care și-a petrecut ultimii 3 ani. Artista este nepoata Stelianei Sima, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate cântărețe de muzică populară. Iată declarațiile Gabrielei Vladu și motivul principale pentru care ea și bărbatul cu care a fost împreună au decis să meargă pe drumuri separate.

Gabriela Vladu: „E greu ca om să stai lângă o persoană geloasă”

Potrivit mărturisirilor cântăreței, gelozia a fost motivul despărțirii. Deși a fost greu, acum este hotărâtă mai mult ca niciodată să pună cariera pe primul loc.

„Toată lumea se desparte, cunoaștem cu toții situații și situații. La mine n-a mai fost să fie, dar am muncit de două ori mai mult și sunt dispusă de acum înainte să-mi pun pe primul loc cariera.

social media

E greu (n.r să stai lângă o persoană geloasă) și nu ca artist, e greu ca om să stai lângă o persoană geloasă. (…)

Nu pot să spun că în fosta mea relație au existat gelozii, pentru că eu nici măcar nu am dat motive, plus că ne-a prins pandemia împreună. Ne-am înțeles mult mai bine în pandemie”, a declarant Gabriela Vladu, potrivit antenastars.ro.

S-au despărțit de comun acord

social media

 

Cântăreața nu regretă despărțirea. Dimpotrivă, a avut ceva de învățat din această relație. Din spusele ei, separarea s-a produs de comun acord.

„Așa a fost să fie. A fost frumos cât a fost și am avut de învățat. Cred că amândoi am făcut asta (n.r să se despartă). Nu am vorbit prea mult, dar în schimb oarecum se schimba.

Simțeam amândoi că trebuie să facem asta. (…) Au fost și discuții, eu am încercat să le aplanez și să tac”, a mai spus artista, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!