Pâinea este alimentul de bază al românilor, însă se va scumpi. Anunțul a fost făcut chiar de către Petre Daea

Tot mai multe scumpiri au fost făcute pe rafturile magazinelor din România. Dacă veștile proaste credeați că s-au terminat, ei bine, urmează o altă scumpire. 

Ministrul Agriculturii a anunțat că pâinea este următorul aliment care se va scumpi. Această decizie vine din cauza culturii de grâu care este tot mai costisitoare pentru români, după cum se plâng producătorii.

Petre Daea: ,, Nu ne facem probleme vizavi de asigurare a pâinii.”

social media

Deși prețul unei pâini va crește în viitorul apropiat, ministrul Agriculturii ne-a asigurat faptul că românii nu vor duce lipsă de acest aliment.

Există suficient grâu pentru consumul propriu în magazie. Așadar, acesta ne transmite să nu ne facem griji, încât nu vom duce lipsă de pâine.

,,Sigur că scumpirea vine tot timpul din dintr-o parte în alta. Eu, de regulă, nu mă lansez în abordările acestea apocaliptice.

Nu o să poată să vină scumpirile, toate din afirmațiile pe care le fac eu, pentru că n-am putut să fac asemenea afirmații vizavi de scumpirea pâinii.

Românii nu mai fac față scumpirilor! Petre Daea a făcut un anunț dezastruos
colaj substantial

Prețul pâinii se realizează în baza unui proces tehnologic care are elemente componente ce se duc spre costul de producție. În primul rând, vreau să spun că avem pâinea necesară, avem cantitatea de greu necesară pentru consumul propriu, este în magazie, cu siguranță.

De aici încolo vreau să spun tuturor să nu ne facem probleme vizavi de asigurare a pâinii.”, a declarat Petre Daea, potrivit antena3.ro.

Petre Daea ne aisgură că vom produce suficientă pâine, încât să dăm și altora

Ministrul Agriculturii a anunțat că nu știe exact cu cât va fi majorat prețul pâinii. Important este că nu vom duce lipsă.

,,Deci avem pâine, vom mânca, vom mânca din pâinea românilor și o să dăm și la alții. Referitor la precipitații, sigur că este îmbucurător că a apărut acest front de ploi în diferite zone ale țării.

Ajută în primul rând pentru plantele care sunt în vegetație, pentru că încă sunt multe culturi în vegetație. Nu trebuie să intrăm, în momentul în care vedem că avem grâu, să ne gândim apoi la ce preț vom avea, pentru că creăm o stare de disconfort în societate. (…)

pixabay

Nimeni la ora actuală nu poate să spună cu cât va crește prețul pâinii, pentru că nu cunosc, niciunul nu cunoaște la această dată dacă se vor modifica elementele componente ale costului de producție.

Vom avea și produse din panificație, din grâul nostru obținut cu efort de către fermierii români, într-un an capricios, unde seceta a mușcat din producție”, a declarat ministrul Agriculturii, potrivit sursei menționate anterior.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!