Accident șocant în Mexic: 19 persoane au murit! Alte 32 au fost grav rănite.

Accident șocant în Mexic: 19 persoane au murit! Alți 32 de oameni au suferit răni grave și sunt internați în spital. Victimele mergeau la un pelerinaj religios dar autocarul s-a izbit de o casă.

Potrivit autorităților, frânele ar fi cedat, iar șoferul a pierdut controlul volanului. Autocarul afectat aparținea companiei Turismos Tejeda și fusese închiriat de un grup de pelerini.

Accidentul tragic s-a petrecut în Mexic

Captură TV

Victimele mergeau la un pelerinaj religios în Mexic, dar autocarul s-a izbit de o casă. Medicii au intervenit de urgență la fața locului pentru a-i ajuta pe oamenii răniți. Cel puțin 19 persoane și-au pierdut viața, iar 32 au suferit răni grave și sunt internați în spital.

Șase persoane au fost transportate cu avionul la spitalul statului Toluca. Conform lui Ricardo de la Cruz, asistentului secretarului de stat de interne, accidentul s-a produs în sud-vest de Mexic, în comuna Joquicingo.

Accident șocant în Mexic: 19 persoane au murit. Există alte 32 de victime

Din păcate, impactul a fost puternic, iar 19 persoane au murit. Altele 32 au fost rănite și sunt internate în stare gravă la spital. Momentan, oamenii legii nu știu cu exactitate care a fost motivul accidentului, iar șoferul nu poate fi tras la răspundere.

Poliția se ocupă de cercetarea cazului, iar locuitorii din Mexic au intrat în doliu. Fotografii publicate de presa locală au arătat că autocarul s-a lovit de o casă. Pasagerii și șoferul autocarului au fost victime ale accidentului.

Potrivit autorităților, frânele autocarului ar fi cedat, iar șoferul a pierdut controlul volanului. Autoritățile vor face face o anchetă în ceea ce privește accidentul și vor stabili cauza. Nu se știe încă dacă autocarul ar fi avut o defecțiune din fabrică.

Accidentul a șocat întreaga lume. Familiile victimelor sunt devastate și spun că trebuie să se afle cine este vinovat în producerea accidentului. Fotografii publicate de presa locală au arătat că autocarul s-a lovit de o locuință.

Share.

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.