Un băiat în vârstă de 17 ani care și-a ucis fosta iubită prin înjunghiere. Acesta a înfipt cuțitul în trupul tinerei de mai bine de zece ori, iar decizia instanței de judecată a fost să stea închis.

Thomas Griffiths trebuie să stea închis cel puțin 12 ani și șase luni pentru uciderea lui Ellie Gould în propria casa din Calne, Wiltshire, pe 3 mai.

După atacul brutal, el a pus mâna victimei pe cuțit pentru a face să pară că totul a fost doar o simplă sinucidere.

El a lăsat-o pe tânăra de 17 ani întinsă într-o baltă de sânge de pe podeaua bucătăriei, unde tatăl ei a descoperit-o patru ore mai târziu.

Poliția din Wiltshire l-a arestat pe Griffiths la șapte mile distanță de casă, la scurt timp după ce trupul lui Ellie a fost descoperit în jurul orei 15.15.

Griffiths, apoi în vârstă de 17 ani, s-a declarat vinovat pentru acuzația de omor în timpul unei audieri la Curtea Coroanei Bristol, în august.

Deși adolestectul a declarat în nenumărate rânduri că nu a cunoscut-o pe fată, Richard Smith, procuror, a declarat astăzi în instanță: „Ellie și acest inculpat se cunosc de ceva timp și se aflau într-o relație încă din ianuarie 2019. Cu toate acestea, într-un mesaj trimis prietenilor pe rețelele de socializare la 18:00 pe 2 mai, Ellie a anunțat că s-a despărțit de acest inculpat și că el nu a văzut prea bine separarea”.