Scenele de groază au ajuns virale pe tot internetul.

Clipe de groază pe scena unui teatru din Siberia de Est. Un actor și-a tăiat venele chiar în fața tuturor. Îngroziți de cele văzute, cei din sală nu au știut cum să reacționeze.

Un actor din Rusia și-a tăiat venele chiar pe scena teatrului unde performa. Gestul bărbatului a fost un protest împotriva conducerii teatrului. Artur Shuvalov a recurs la acest gest la finalul reprezentației, când toți colegii lui au fost chemați în fața cortinei. Acesta a decis să vorbească în fața mulțimii prezente în sală despre faptul că cei din conducerea teatrului îl forțează să renunțe la slujbă și nici nu îl mai plătesc.

Partea interesantă abia acum urmează. Șeful teatrului i-a concediat soția care, de asemenea, era și ea actriță. În discursul lui, Shuvalov a spus că managementul „este responsabil pentru moartea mea” și a început să își taie venele de la mâna dreaptă. Țipete de groază s-au auzit din sală. Unii dintre colegii lui s-au grăbit să-l salveze, în timp ce alții au părăsit scena, îngroziți de cele văzute.

Shuvalov: „Nu mai am altă variantă”

Un videoclip cu terificul moment a fost urcat pe rețeaua socială Baza. „În ultimul an, au încercat să mă dea afară de la teatru. M-au umilit, nu m-au plătit. Azi o semnat o declarație prin care comunicau că au concediat-o pe soția mea, Svetlana Polyanskaya”, a spus Shuvalov.

Un actor și-a tăiat venele pe scenă, în fața publicului. „Ei sunt vinovați de moartea mea!”
Baza

„Nu voiam să se ajungă aici. Dar nu mai am putere să mă lupt și nici nu am altă alegere. Nu mai vreau să aud că actorii sunt reprezentanții branșei vechi. Vă rog să mă iertați, din nou. Sunt obosit. Vreau să spun un singur lucru: Mikhailovich Dyachenko și Natalya Nikolaevna Svetozarova, ei sunt oamenii vinovați de moartea mea.”

Shuvalov, aparent are și cancer și a fost transportat la spital. Din fericire nu a suferit nicio răni grave.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.