În urmă cu aproximativ șase ani, Costa Sponte era tot timpul alături de Simona Halep. Cei doi aveau o relație frumoasă și toată lumea se aștepta, atunci, să o vadă pe Simona în rochie de mireasă. 

Tânărul om de afaceri și fiul lui Teia Sponte nu a divulgat niciodată nimic despre relația cu Simona Halep. Deși lucrurile păreau foarte serioase și multă lume credeau că Simona Help și Costa se vor căsători, totul s-a rupt terminat brusc. Aparent Simona Halep a fost părăsită de Teia Sponte pentru o studentă pe nume Bianca, în vârstă de 20 de ani. Costa și Bianca s-au căsătorit în 2019, în cadrul unei ceremonii grandioase. Simona este foarte retrasă atunci când vine vorba despre viața personală și ține să o țină privată de restul lumii.

Umilința supremă pentru Simona Halep! Cum a ajuns tenismena să fie înșelată de Costa Sponte
Facebook

Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român.

Mi-a zis așa: Maie, nu dau tată de rușine (nu-l fac de rușine pe tata, n.r.). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, spunea bunica Simonei Halep în 2016, potrivit Libertatea.ro.

Simona Halep și-a găsit sufletul pereche!

Fără doar și poate, multe familii de machidoni și-ar fi dorit să o aibă pe Simona în neamul lor. Dar se pare că singurul care a meritat-o, a fost Toni Iuruc, actualul soț al Simonei.

După ce mă voi lăsa de tenis, îmi doresc să am copii. M-am schimbat, sunt mai relaxată cu oamenii. Vorbesc mai mult, sunt mai veselă, sunt doritoare de noi ieşiri, de prieteni noi″, a declarat Simona Halep la Telekom Sport.

Toni Iuruc a avut grijă ca nunta cu Simona Halep să fie o nuntă ca-n povești. Și se pare că cei doi se înțeleg la fel de bine ca în prima zi.