Povestea lui Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, pare să se schimbe radical după ce Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a închis Taverna Racilor, una dintre afacerile sale.

Cu toate acestea, Pescobar nu s-a lăsat descurajat și a reușit să dea o lovitură de proporții achiziționând un restaurant de renume din zona Herăstrău. Achiziția s-a realizat contra unei sume impresionante de trei milioane de euro.

Un nou început pentru Pescobar

După închiderea restaurantului Taverna Racilor, Paul Nicolau a avut parte de numeroase controverse și a acuzat public că această situație ar fi fost orchestrată de Horia Constantinescu, un rival în afaceri.

Cu toate acestea, Pescobar nu s-a lăsat intimidat și și-a propus să-și extindă afacerile. Astfel, a achiziționat restaurantul Funky din Herăstrău, o locație apreciată de bucureșteni pentru atmosfera sa vibrantă.

Umilință pentru ANPC! Pescobar ar fi dat lovitura, după ce inspectorii i-au închis restaurantul. Suma imensă cu care a cumpărat un local în Herăstrău

Investiție semnificativă

Potrivit informațiilor, Paul Nicolau ar fi plătit nu mai puțin de trei milioane de euro pentru achiziționarea restaurantului Funky. Despre această sumă, Pescobar a refuzat să ofere detalii, dorind să păstreze discreția în privința afacerii sale.

Cu toate acestea, este clar că investiția este una semnificativă, arătând determinarea lui Paul Nicolau de a-și consolida prezența în industria ospitalității.

Chiar dacă se confruntă cu probleme din partea inspectorilor ANPC, Paul Nicolau este încrezător că va reuși să readucă restaurantul Funky în topul preferințelor bucureștenilor. De menționat că locația Taverna Racilor, care a fost închisă, se află în apropierea restaurantului Funky, ambele fiind amplasate pe o platformă plutitoare pe lacul Herăstrău.

Despre Paul Nicolau se știe că nu deține direct cele două companii care administrează restaurantele sale în București și în alte orașe din țară, ci acestea sunt deținute de membri ai familiei sale. Cu toate acestea, Pescobar pare să nu fie foarte implicat în activitatea curentă a restaurantelor, delegându-și responsabilitățile către o persoană de încredere.

Larisa Popa – mâna dreaptă a lui Pescobar

O persoană cheie în afacerea lui Paul Nicolau este Larisa Popa, despre care acesta afirmă că este o bombă sexy și o persoană apropiată atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Larisa este responsabilă de activitatea zilnică a restaurantului și se bucură de încrederea totală a lui Pescobar. De-a lungul anilor, aceasta și-a dovedit loialitatea și devotamentul față de afacerea lui Nicolau, susține acesta.