Reclamă
Reclamă

Se pare că pentru concurenții aflați în casa Puterea Dragostei lucrurile nu stau atât de roz pe cât se vede la televizor.

Potrivit unor surse, unii dintre concurenții eliminați din emisiune au povestit că primesc în medie cam 100 de euro pe săptămână, cash si inca 150 de euro pe saptamana pe card.

Emisiunea Puterea Dragostei se bucură de o atenție deosebită din partea publicului larg, show-ul fiind filmat la Istambul și având fani înfocați care discută aprins pe rețelele de socializare. Emisiunea a ajuns deja la sezonul al doilea, în primul sezon al emisiunii, marii câștigatori fiind Bogdan Mocanu și Bianca Comanici. Ei au câștigat în cadrul show-ului TV Puterea Dragostei câte 10.000 de euro, fiecare.

Participarea la acest show a transformat nişte tineri necunoscuţi sau la început de drum în showbiz în adevărate superstaruri autohtone. Jador este lăutar, de fapt aşa şi s-a prezentat când a intrat în casa de la Puterea Dragostei, cântă cu o formaţie la diverse evenimente, dar are şi câteva melodii lansate în ultimii ani. În plus, Jador a avut şi câteva colaborări cu manelişti cunoscuţi.

Reclamă

Acesta a ajuns să câștige sume fabuloase la o cântare datorită show-ului televizat, unde și-a făcut mii de admiratori. Se pare ca acesta câștigă 4.000 de euro pentru o singura cântare. Tânărul are un tarif de 4.000 de euro pentru o oră și 30 de minute de cântat.

Reclamă
Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro