Dezvăluire din cazul dublului asasinat de la Iași continuă să iasă la iveală. Apropiații lui Youssef Jniyah, tânărul de origine marocană ucis cu mai multe lovituri de cuțit fac declarații șocante. 

De curând, anchetatorii au pus mâna pe noi dovezi. Este vorba despre ultimele cuvinte ale lui Youssef Jniyah despre care se spune că ar fi fost înregistrată și ar putea să îi ajute pe procurori în găsirea vinovatului.

Ultimele cuvinte ale lui Youssef Jniyah, marocanul victimă a dublului asasinat de la Iași

Se pare că, scrie bzi, Youssef Jniyah a vorbit cu o prietena apropiată la telefon exact înainte să fie asasinat în vila unde locuia, în Iași. Înregistrarea a ajuns deja la poliție pentru a fi analizată.

„Este vorba despre o ultimă conversație avută de Youssef Jniyah cu o femeie, o cunoștință de-a sa. În cadrul conversației, care a avut loc pe data de 8 decembrie 2021, în jurul orei 21:30, acesta a spus:

„Sami este foarte beat!” După aceea s-au auzit lovituri, iar, mai apoi, nimic. Dovada a fost depusă la Poliție”, au menționat sursele amintite.

Conversația telefonică despre care apropiații lui Youssef Jniyah spun că a avut loc pe 8 decembrie 2021 s-ar putea să nu fi fost chiar înaintea atacului asupra lui Youssef Jniyah și a Ioanei Vanesa Burlacu.

Pe 10 decembrie, medicul legist care a efectuat necropsia a stabilit că decesul celor două victime ale asasinatului de la Iași au murit cel mai devreme pe 9 decembrie, în jurul orei prânzului.

Ultimele cuvinte ale lui Youssef Jniyah, marocanul victimă a dublului asasinat de la Iași: „S-au auzit lovituri, apoi, nimic”
Arhivă

Rudele lui Youssef Jniyah sunt devastate de durere

Rudele studentului de la UMF Iaşi Youssef Jniyah au trimis de curând o reacție la cele întâmplate. Ei au ținut să transmită condoleanțe familiei Vanesei Burlacu

„Durerea și lacrimile noastre se alătură celor ale familiei celei decedate, domnişoara Vanesa Burlacu. Fie ca rugăciunile tuturor celor care o iubesc să aducă alinare sufletului ei. Împărtășim durerea pricinuită de trecerea ei în neființă, cu dragoste și prietenie, și le transmitem sincere condoleanțe familiei și poporului român.

Fie ca Dumnezeu să ne ajute pe toți să depășim această încercare uniți și în pace. Moartea bruscă și nedreaptă a copilului nostru, Youssef, va lăsa un mare gol în inimile noastre. Mulțumirile noastre cele mai sincere se îndreaptă către autoritățile române (medicale, polițienești, judiciare) pentru grija, rapiditatea și eficiența intervențiilor lor!”, au spus rudele lui Youssef Jniyah în mesajul citat de sursa amintită mai sus.