Fostul socru al Cristinei Ich dă în aceste momente explicații procurorilor cu privire la o serie de afaceri pe care le-a derulat

Victor Pițurcă este audiat în aceste momente de către procurorii DNA. Fostul selecționer este bănuit de mai multe ilegalități pe care le-ar fi făcut în perioada pandemiei. Nu este prima dată când afaceristul ajunge în fața anchetatorilor pentru a da explicații în acest dosar. Ultima „întrevedere” a avut loc anul trecut, când acesta a petrecut o noapte întreagă la sediul DNA.

Victor Pițurcă audiat într-un dosar ce are la bază achiziții de măști medicale

Fostul selecționer al naționalei de fotbal a fost chemat la DNA pentru audieri. Dosarul în care Victor Pițurcă este anchetat are legătură cu mai multe achiziții de măști medicale realizate în pandemie. Fostul socru al Cristinei Ich nu este singurul care apare în această anchetă sub capete de acuzare. Alături de numele lui apare și cel al unuia dintre administratorii Romarm. Procurorii DNA au deschis ancheta în acest în urmă cu câteva luni.

De altfel, anul trecut, Victor Pițurcă a fost din nou chemat la audieri legate de aceeași cauză.

Dincolo de numele fostului selecționer și al reprezentantului ROMARM, în dosar ar exista și alte nume grele din MApN.

Conform surselor, la baza anchetei ar sta contractele semnate între Ministerul Apărării Nationale și societatea Helios Dentserv. În urma colaborării, urma ca un număr de 100.000 de măști să ajungă în sediile sanitare ale MApN. Acestea au ajuns într-un final în dreptul firmei deține de Alexandru Victor Pițurcă, fiul fostului selecționer al naționalei.

Fostul socru al Cristinei Ich are și alte probleme cu legea

Numele lui Victor Pițurcă a mai fost și în trecut asociat cu problemele cu legea. De amintit este amplul dosar Valiza.

Victor Pițurcă are o carieră notabilă în lumea fotbalului. Acesta a antrenat atât în România cât și în Arabia Saudită. Totodată a fost selecționer al naționalei României.

Victor Pițurcă a mai fost chemat in instanță și de Vica Blochina, alături de care a avut o relație extraconjugală de mai mulți ani. Inițial, fostul selecționer nu și-a recunoscut fiul pe care îl are cu aceasta.

Instagram

Ulterior, afaceristul și-a asumat paternitatea.

Victor Pițurcă este fostul socru al celebrei influencerițe Cristina Ich. Aceasta are alături de Pițurcă Jr. un băiețel în vârstă de 3 ani.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.