Soția lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, ar fi nemulțumită de relația pe care o au cei doi sportivi.   

De la divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc în spațiul public s-au vehiculat mai multe motive pentru care cei doi au ajuns la acest punct. Unul dintre motive ar fi că Halep ar avea o relație mai mult decât profesională cu antrenorul ei, Patrick Mouratoglou.   

Soția lui Patrick, Ada Obilu, este nemulțumită de relația pe care ar avea-o soțul ei cu sportiva româncă, mai ales în contextul în care Halep a divorțat săptămâna trecută. Se pare că femeii îi este frică de o posibilă relație între cei doi, mai ales ținând cont de trecutul soțului ei.  

Soția lui Patrick Mouratoglou vrea să scape de Simona Halep

Se pare că Patrick Mouratoglou ar fi avut o relație intimă și cu Serena Williams. Și acesteia i-a fost antrenor, înainte de a semna cu tenismena noastră. El a divorțat de a doua sa soție, Clarisse, în anul 2013, la scurt timp după ce a început colaborarea cu Serena.  

„De abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, le-ar fi spus Ada Obilu prietenelor sale, conform Evz.ro.

Ultima oră! Soția antrenorului Simonei Halep vrea să scape de tenismentă: Mă voi ocupa de asta!

Simona Halep a declarat de mai multe ori că antrenorul ei o înțelege și o sprijină în tot ceea ce face. Cei doi au semnat un contract împreună în luna aprilie a anului în curs.   

Simona Halep vrea să se mute definitiv în Franța

Acum, divorțul dintre Simona și Toni Iuruc, la un an de la căsătorie, a stârnit curiozitatea publică. Mai mult decât atât, informațiile care au apărut în urma divorțului ridică semne de întrebare. Mai clar, se pare că un prim motiv al divorțului ar fi că antrenorul Simonei i-ar fi spus să nu își mai aducă soțul și mama la meciuri, pentru a se putea concentra. Așa ar fi apărut distanța între ea și Toni Iuruc.  

Apoi, s-a zvonit că Simona Halep se va muta definitiv din România, la Nisa. Aici are academia și antrenorul său.  

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.