Mai este doar o zi şi o să fie weekend, iar cel mai aşteptat anunţ pentru iubitorii sporturilor de iarnă a venit: se deschid pârtiile de sanie şi schi. Primele pârtii deschise vor fi la Sinaia, Buşteni, Azuga şi Poiana Braşov.

Reclamă

Primăria Braşov a anunţat pe site-ul braşovcity că sâmbătă, 7 decembrie, pârtia de săniuş din Poiană se va deschide datorită funcţionării cu succes a tunurilor de zăpadă artificială.

Reclamă

Şi Gondola Sinaia a anunţat că Și la Sinaia de vineri vor fi deschise două pârtii în Valea Soarelui: Lăptici 1 și Lăptici 2, ambele deservite de Telescaunul Soarelui, acestea având  o lungime de aproximativ 2 kilometri.

La Bușteni, la Kalinderu, va fi deschisă partea superioară schiabilă cu pârtia de săniuș și cu noua pârtie pentru schi deservită de o bandă transportoare cu o lungime de  240 de metri.

La Azuga au fost înzăpezite trei pârtii pentru începători: „cea deservită de banda la Sorica, pârtia Cazacu începători deservită de baby schi și pârtia de începători Fun Park Azuga. Pârtia Sorica și Cazacu desevite de teleschi și telegondolă sunt în curs de înzăpezire”, aşa au anunţat organizatorii pe pagina de Facebook Ski Azuga.