Reclamă
Reclamă

Gabriela Firea exclude o candidatură la șefia PSD la viitorul Congres al partidului. Primarul general al Capitalei ia în calcul, în schimb, o înscriere în cursa pentru funcţia de vicepreşedinte al regiunii Bucureşti – Ilfov.

„Candidatura pentru funcţia de preşedinte este exclusă. Voi analiza împreună cu colegii mei de la Bucureşti candidatura pentru vicepreşedinte regional Bucureşti-Ilfov”, a spus Gabriela Firea, miercuri seară, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Aceasta a anunțat că, la nivelul PSD, s-a constituit un „comitet de organizare a Congresului”, din care face parte.

„S-a decis foarte clar ca aceste protocoale cu sindicatele să înceteze după perioada electorală şi în cazul în care, în urma unor discuţii, se va considera necesar să se facă anumite colaborări punctuale cu anumite sindicate şi cu anumite patronate şi cu anumite asociaţii din România vor veni noii membri ai conducerii PSD în faţa Comitetului Executiv să spună explicit despre ce entităţi este vorba, cine le reprezintă şi ce tip de colaborare avem. Sub nicio formă nu s-a agreat formula de a deveni reprezentanţii acelor entităţi vicepreşedinţi naţionali, membri în Comitetul Executiv Naţional”, a explicat Gabriela Firea.

Reclamă

 

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro