Cunoscutul interlop Fane Văncică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Interlopul Fane Văncică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce în spațiul public a apărut o filmare în care acesta lovea o femeie.

Fane Văncică, arestat pentru 30 de zile

Marți dimineață, oamenii legii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară. Inițial, Fane Văncică a fost reținut pentru 24 de ore. Instanța a decis totuși arestarea acestuia pentru 30 de zile.

Interlopul a apărut într-o filmare pe Tik Tok, devenită virală în scurt timp, în care acesta lovea o femeie.

Chiar dacă femeia nu a depus nicio plângere penală în termenul legal, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceste fapte nu necesită plângerea părții vătămate.

Cum a umilit Fane Văncică o femeie

La scurt timp după apariția primei filmări, a apărut o altă filmare în care Fane Văncică făcea același lucru: umilea o femeie.

Ultima oră! Fane Văncică, arestat pentru 30 de zile

În imaginile apărute pe Tik Tok Văncică o lovea cu piciorul pe femeie în zona capului. Ulterior, acesta a turnat o găleată plină cu apă în capul acesteia. După ce a lovit-o pe femeie, acesta a pus-o să lingă de pe jos.

Cine este Fane Văncică

Pe numele său real Cami Niță, Fane Văncică este un interlop din Sectorul 5 al Capitalei. Acesta a devenit cunoscut după ce a avut un conflict cu fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, în urmă cu zece ani. Acesta a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare după ce l-a înjunghiat pe băiatul lui Sile Cămătaru. 

Recent, el a declarat că și-a ispășit pedeapsa și a devenit un „om reabilitat”. Mai mult, tot în trecut, Fane Văncică a avut un conflict grav și cu Nuțu Cămătaru. Cel din urmă l-a acuzat pe Fane că este informator al Poliției. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.