Se vor întâmpla lucruri noi cu polițistul care a provocat accidentul mortal din Sectorul 6, în urma căruia o fetiță a decedat și alta a fost rănită.

Avocatul familiei Raisei, fetița care și-a pierdut viața în urma accidentului, a anunțat că procurorul i-a admis cererea de administrare a testului cu poligraful pentru polițist. De asemenea, Adrian Cuculis spune că i-au fost aprobate și solicitările privind audierea Marinei, fetița rănită în accident.

1. Decizie de ultimă oră în legătură cu polițistul care a ucis-o pe Raisa

Adrian Cuculis a precizat că i-a solicitat procurorului de caz ca Marina să fie audiată acasă, pentru a nu fi supusă unei noi traume. Conform acestuia, fetița rănită în accident este bine și vrea să ajute la aflarea adevărului.

De asemenea, mai este importantă audierea unui alt polițist, coleg cu cel aflat la volanul autospecialei implicate în accident. Este vorba despre polițistul care l-a dezbrăcat pe Constantin Popescu și a schimbat geaca cu el.

„Acest coleg este de la Secţia 5, martorul respectiv, şi trebuie să vină să dea declaraţii de ce a făcut gestul acesta”, declara, săptămâna trecută, avocatul Adrian Cuculis. 

Reamintim de accidentul de pe data de 13 ianuarie, atunci când un polițist a accidentat două minore pe o trecere de pietoni din Sectorul 1. Una dintre fetițe a fost accidentată grav, fiind transportată la spital, unde a suferit o operație la picior. Cea de-a doua fetiță a murit pe loc.

2. Unde se ducea polițistul în ziua de 13 ianuarie

În acea zi de 13 ianuarie, polițistul participa la verificări privind modul în care sunt respectate măsurile de restricție în contextul Covid-19. Aceste verificări au avut loc la patru unități de învățământ, a explicat Poliția Capitalei.

În urma celor întâmplate, omul legii a ținut să scrie două scrisori de iertare pentru cele două familii. Printre altele, polițistul Constantin Popescu le-a spus părinților Raisei că ar da orice să întoarcă timpul.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.