Ultimă oră! A murit Remeș Traian, fostul ministru al agriculturii

Reclama

Reclama

Un rol important în politica românească l-a avut Remeș Traian care din păcate astăzi s-a stins din viață după o luptă cu o boală cruntă care din păcate l-a răpus.

Decebal Traian Remeș în vârstă de 70 de ani era internat la secția de oncologie, lupta cu o boală incurabilă, din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Reclama

A ocupat diverse funcții pe parcursul vieții sale a fost ministru al Finanțelorm, în perioada 1998-2000, ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale în anul 2007, a fost și deputat în Partidul Național Liberal între anii 1996-2000.

În 2007 a demisionat din funcția de Ministru al agriculturii în timpul guvernării lui Călin Popescu-Tăriceanu, din cauza unui scandal ce a zguduit sfera politică , acesta era anchetat de DNA iar detalii ale anchetei au apărut în presa și la televiziune, în special la TVR care a dezvăluit detalii ce nu erau permise. În cele din urmă acesta a câștigat procesul împotriva televiziunii romane (TVR) și DNA spunând că „Eu am fost cobaiul numărul 1 al telejustiției din România”

 

 

Advertisement
loading...

ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii