Cu ultimele puteri, Denisa a avut o mare dorință

În anul 2017, una dintre cele mai bune și mai apreciate maneliste din România avea să se stingă din viață. Forma de cancer de care a suferit a fost atât de puternică, încât niciun medic nu a putut să-i salveze viața. 

Cu puțin timp înainte de a muri și când începuse să se simtă din ce în ce mai rău, Denisa Răducu a avut o ultimă dorință. Iată ce i-a cerut familiei

Ultima dorință a manelistei Denisa Răducu

Cum ajutorul medicilor din țara noastră nu au dat mari rezultate, regretata artistă a consultat mai mulți medici din Europa. Aflată la Viena pentru a fi supusă unui tratament de ultimă generație, Denisa Răducu a început să se simtă din ce în ce mai rău.

Cea mai arzătoare dorință a artistei înainte de a muri a fost să fie dusă acasă. Nu a vrut să moară pe un pat de spital, după cum scria presa la vremea aceea.

arhivă

Mama Denisei o visează des pe fiica ei

„O visez seară de seară. A trecut la un moment dat cineva cu pepeni de vânzare pe drum și am luat și eu să dau de pomană pentru Denisa. Și noaptea am visat-o pe Denisa.

Mă certa că nu am tăiat bine pepenele în cubulețe, nu l-am pus în castron, nu l-am așezat în frigider și nu am spus când l-am împărțit „Primească Dumnezeu pe Emilia Denisa”, a spus mama Denisei, potrivit taifasuri.ro.

arhivă

,,În altă zi, am făcut varză călită cu coaste și mi s-au părut cam multe. Așa că am scos una și am pus-o pe o farfurie, pe aragaz. Noaptea am visat-o pe Denisa, care-mi cerea coasta rămasă.

De Moșii de Iarnă am împărțit piftie și unei singure vecine am uitat să-i pun o lingură. Din nou mi-a apărut în vis și mi-a spus să iau 30 de euro să cumpăr linguri. P

entru că a mâncat piftia cu mâna”, a mai spus femeia, pentru sursa citată.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!