Alexandru Arșinel și Dan Negru au avut o relație specială de prietenie. Dispariția maestrului îi răscolește vedetei TV numeroase amintiri. Zilele acestea, omul de televiziune a dezvăluit momente deosebite pe care le-a trăit cu celebrul actor. Recent, prezentatorul a făcut publică ultima conversație pe care a avut-o cu Alexandru Arșinel, cu puțin timp înainte ca acesta să se stingă. 

(CITEȘTE ȘI: Cum a primit Dan Negru vestea dureroasă despre moartea lui Alexandru Arșinel)

Marele maestru, supărat pe „golăneala” din televiziuni

Alexandru Arșinel a fost înmormântat în urmă cu zi, la cimitirul Bellu. Dan Negru a ținut să facă publice câteva momente din ultima sa discuție cu marele actor. La acea vreme, maestrul se afla la Dolhasca și îi spunea prietenului său că a fost la biserică pentru a da de pomană pentru părinții săi. Totodată, îi promitea lui Dan Negru că se vor revedea cât de curând pentru a vorbit despre „golăneala” din televiziuni.

Se pare că marele actor și-ar fi dorit să ia parte la emisiunea lui Dan Negru de la Kanal D pentru a mai risipi din non-valoarea prezentă pe micul ecran. Din păcate, Alexandru Arșinel nu a mai apucat să își expună nemulțumirile.

„Într-unul din ultimele dialoguri cu Arșinel am vorbit despre „golăneala” din televiziuni. Cei din breaslă o știu, ceilalți mai bine să n-o știe.
Mi-am amintit atunci vorbele lui Abraham Lincoln care ne caracterizează cel mai bine:
„Ipocrit e cel care și-a ucis părinții și apoi a cerut milă pe motiv ca e orfan”.
Asta a făcut televiziunea cu mulți artiști-legendă: i-a ignorat in viața și apoi i-a plâns la parastas…

•Cea mai reușită varianta europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel. A confirmat-o și Disney! Baloo a lui Rudyard Kipling care zicea „luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumoasă..”, a scris Dan Negru, pe Instagram.

@dannegruoficial•Intr-unul din ultimele mele dialoguri cu Arșinel am vorbit despre „golăneala” din televiziuni..Cei din bresală o știu, ceilalți mai bine să n-o știe ? Mi-am amintit atunci vorbele lui Abraham Lincoln care ne caracterizează cel mai bine: „Ipocrit e cel care și-a ucis părinții și apoi a cerut milă pe motiv ca e orfan”. Asta a făcut televiziunea cu mulți artiști-legendă, i-a ignorat in viață și apoi i-a plâns la parastas. •Cea mai reușită varianta europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel. A confirmat-o și Disney ! Baloo a lui Rudyard Kipling care zicea „luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumosă..”

♬ sunet original – Dan Negru


În urmă cu câteva zile, Dan Negru mărturisea că Alexandru Arșinel era mereu optimist și nu se plângea de situația în care se afla. Deși nu se simțea deloc bine și suferea de afecțiuni grave, actorul încerca să vadă lucrurile într-o notă pozitivă.