Pe data de 14 iulie 2010, artista Mădălina Manole trebuia să își sărbătorească ziua de naștere. Din păcate, anunțul morții ei avea să zdruncine întreaga țară. Un mesaj de adio lăsat în urma sa, melodiile și lacrimi de durere aveau să rămână drept amintire celor dragi. 

Mădălina Manole era mama unui băiețel de doar 1 an de zile. Cel care a găsit trupul neînsuflețit a fost găsit chiar de către soțule ei, Mircea Pătru. Bărbatul a sunat la 112 și a spus că soției sale i s-a făcut rău. Sinuciderea Mădălinei Manole a fost una plină de controverse, acuzații și multe întrebări fără niciun răspuns.

Ultima apariție a Mădălinei Manole. Iată ce detaliu le-a sărit în ochi internauților

Pe rețeaua de socializare TikTok a devenit viral un clip video cu ultima apariție a Mădălinei Manole. Invitată într-o emisiune, nimeni nu s-ar fi gândit că urma să se sinucidă, deși prezenta câteva semne pe care internauții le-au menționat în comentarii.

„Prezentator: Arăți superb! Cum reușești? Sport, regim? Sigur, ascultătoarele și telespectatoarele se întreabă acum.

Mădălina Manole: Habar n-am. E atât de relativă. Depinde de reperul pe care-l ai. Dacă e să mă raportez la cineva pe care-l văd trecând sau stând într-o stație de metrou, zic că poate arăt mai bine.

@lora_blogger8 #tiktok #bucurestiromania🇷🇴 #chisinaumoldova #lora_blogger #viral #fy #madalinamanole ♬ sunet original – Lora Blogger

Dacă e să iau ca reper vreo divă chiar de aici de la noi sau de la Hollywood, sau de oriunde, atunci ar mai fi multe de făcut.

Eu sunt un om care își conștientizează absolut toate defectele. Așa că… ce să spun, atunci când primesc astfel de complimente mă fâstâcesc și mai tare. E o treabă care, știu că sună a clișeu, dar asta este. Vine din interior.”, spunea Mădălina Manole, în ultima emisiune în care a fost prezentă înainte de a se sinucide.

Internauții și-au dat cu părerea și nu puțini au fost cei care au observat starea în care se afla. De mai mult timp, artista avea o bâlbâială și un tremur în voce. De asemenea, nu părea deloc relaxată. La această concluzie au ajuns majoritatea internauților.

arhivă presă

Desigur, aceste semne anunțau starea emoțională a ei. Indiferent dacă ar fi putut primi ajutor specializat sau nu, trecutul nu se mai poate schimba.

„Se bâlbâie ffff rău.. are voce tremurată… se fâstâcește… nu e relaxată deloc…O bâlbâială și un tremurat în voce…de mai mult timp”, se arată în comentariul unui internaut.