Iată cum poți ajunge să ai o mică avere economisind acești bani pe zi

România, ca multe alte state se află într-un context economic destul de dificil. Totul din cauza inflației care a lovit puternic în ultimele luni în buzunarele cetățenilor. Chiar dacă ar părea imposibil ca în astfel de vremuri să poți ajunge să economisești bani, un specialist în domeniul financiar bancar aruncă bomba. Cu doar 20 de lei pe zi economisiți poți ajunge să ai o mică avere.

20 de lei pe zi, suma de pornire pentru o mică avere

Deși deseori poate ni se pare dificil să renunțăm la unele cheltuieli, cu voință totul poate fi posibil. Cu siguranță 20 de lei pe zi nu este o sumă uriașă de care să nu te poți lipsi zilnic. Astfel, un specialist în domeniul financiar te învață ce poți face cu acești bani dacă îi strângi.

Din perspectiva mea, economiile mici se adună la bani mari. 20 de lei pe zi, ori 365 de zile arată undeva la 7300 de lei pe an. În primul an clar nu avem o dobândă. Dacă eu remunerez această sumă cu o dobândă anuală care se compune lunar de 5 %, pe 5 ani o să obțin undeva la 40.000 de lei. După 30 de ani, obțin o sumă de peste 400.000 de lei.”, a explicat specialistul.

Cum să reușești să pui bani deoparte

În mod cert nu orice persoană poate ajunge să economisească bani. Acest „exercițiu” ține de disciplină și autocontrol. Mulți oameni nu fac pasul spre a pune vani deoparte. Totul din cauza concepției că trebuie să ai bani mulți pentru a reuși să și economisești. Mulți specialiști în domeniul financiar bancar combat această idee. Poți porni de la a pune deoparte sume mici, care îți vor aduce într-un anumit interval de timp, altele mari.

O adevărată modalitate pasivă de a face bani, pe care nu toți oamenii vor să o perceapă.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.