Reclamă
Reclamă

UEFA a rezervat doar 7.000 de bilete pentru suporterii români care vor să urmărească de pe stadion meciul România-Olanda din optimile de finală ale Euro 2024, iar Federația Română de Fotbal (FRF) nu a reușit să obțină suplimentarea acestora. Totuși, cu două zile înainte de meciul din 2 iulie, vor fi puse în vânzare ultimele bilete, iar FRF vine cu recomandări pentru cei interesați să le cumpere.

„Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 65.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfășurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaște echipele participante la această fază a competiției,” arată un comunicat al federației.

În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federația Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români. Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile.

Reclamă

UEFA a anunțat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase, cu două zile înainte de meci. Aceste bilete sunt cele care au fost rezervate țărilor participante la această partidă, dar care nu au fost revendicate de suporterii prezenți la meciurile din faza grupelor. „FRF îi îndeamnă pe toți suporterii români interesați să fie vigilenți și să încerce să achiziționeze biletele disponibile în această ultimă rundă de vânzare. Suporterii sunt încurajați să urmărească anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informații privind disponibilitatea biletelor”, arată FRF.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro