Reclamă
Reclamă

Ucrainenii au atacat cu drone două depozite de combustibil, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în regiunea Krasnodar, din sudul Rusiei, aproape de peninsula ucraineană Crimeea, anexată ilegal de Moscova în 2014, au informat sâmbătă autorităţile regionale, citate de EFE.

„În noaptea de 5 spre 6 iulie, instalaţiile civile din mai multe municipalităţi de pe teritoriul Krasnodar au fost atacate de regimul de la Kiev”, au declarat serviciile de urgenţă ale entităţii ruse pe canalul lor Telegram.

Potrivit unui comunicat de presă emis de serviciile de urgenţă menţionate, dronele au fost doborâte, dar fragmentele lor au lovit şi au incendiat două depozite de combustibil. Serviciile de urgenţă nu au precizat capacitatea depozitelor atinse. În urma atacului nocturn, a fost avariat şi un turn de telefonie mobilă din oraşul Eisk, situat pe ţărmul Mării Azov.

Reclamă

Ministerul Apărării rus a raportat, la rândul său, că sistemele de apărare aeriană au doborât vineri noapte şapte drone ucrainene cu aripi fixe peste regiunea Kursk şi una peste regiunea Belgorod. Aceste două regiuni ruseşti se învecinează cu Ucraina şi suferă aproape zilnic atacuri cu drone şi artilerie.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro