Reclamă
Reclamă

Se face dreptate în cazul fetei de 12 ani, găsită moartă în canapea. Principalul suspect, Ilie Șerbuc, a ajuns în România. Bărbatul fugise în străinătate la scurt timp după ce a comis crima.

Ucigașul fetei din canapea din Berceni a ajuns în România

Ilie Șerbuc a fost dat în urmărire internațională după descoperirea crimei teribile din Berceni. Trupul neînsuflețit al unei fete de 12 ani a fost găsit în lada unei canapele. Expertiza medico-legală a stabilit că minora a avut parte de o moarte cruntă, apoi a fost lăsată să putrezească din aprilie 2023 până în iunie 2023, când a fost descoperită.

Principalul suspect este iubitul mamei sale, fugit din țară. A fost dat în urmărire internaţională pe 9 iunie, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. A fost găsit în Olanda, unde a fost și prins pe 10 iunie în Olanda. Ulterior, Tribunalul de la Amsterdam a decis extrădarea lui în România.

Șerbuc a ajuns în țara noastră pe Aeroportul Henri Coandă în jurul orei 16:50, cu o cursă KLM din Amsterdam. A fost escortat de angajați ai Poliției și ai trupelor speciale, apoi dus în spatele gratiilor.

Reclamă

Singura persoană care a știut despre crima oribilă comisă de bărbat

Bărbatul și-ar fi recunoscut deja crima în fața mamei sale. După ce a fugit din țară, și-a sunat mama, căreia i-a destăinuit totul. Femeia nu a putut să mintă în fața polițiștilor, care au căutat-o după ce s-a descoperit trupul copilei. Declaraţia femeii e probă la dosar şi i-a convins pe judecătorii de la Tribunalul Bucureşti să emită mandat de arestare preventivă pe numele lui Șerbuc.

Cât despre concubina lui Șerbuc și mama minorei, aceasta era în Spania când a fost găsit cadavrul. Nu știa nimic nici despre crimă și nici despre bărbatul cu care avea o relație. A venit de urgență în țară și a dat declarații în fața autorităților.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro