Tzancă Uraganu a demonstrat tuturor fanilor lui cât de generos este cu oamenii care nu au avut același noroc la bani cum a avut el. Îndrăgitul artist a oferit o mână de ajutor unei femei bătrâne de pe stradă.

Tzancă Uraganul a fost filmat în timp ce a dăruit o sumă de bani unei bătrâne și a urcat filmulețul pe contul personal de TikTok. Alături de filmuleț, manelistul a scris și un mesaj prin care menționează și care este, de fapt, scopul pentru care a făcut public filmulețul. Mai exact, artistul a menționat că își dorește să arate tuturor cât de ușor este să faci o bucurie unui om care are nevoie de ajutor.

„Nu ne lăudăm cu un leu, doi lei, dar asta înseamnă bucuria!”, a spus Tzancă pentru urmăritorii săi.

După cum se poate vedea și în filmuleț, bătrâna este profund recunoscătoare și îi mulțumește sincer lui Tzancă Uraganu pentru că i-a oferit generoasa sumă de 100 de lei.

@tzzzancauraganu

♬ sunet original – Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu, în război cu fosta soție după ce acesta i-ar fi furat piesele din telefon

Mădălina Miu, fosta soție a lui Tzanc Uraganu, îl acuză pe acesta că i-a furat piesele din telefon. Din aceată cauză, femeie își dorește să-l dea în judecată și să se fcă dreptate în acest sens. Totul s-ar fi întâmplat în perioada în care încă mai erau soț și soție și locuiau împreună.

Se pare că Mădălina Miu este foc și pară și nu are de gând să îl ierte pe manelist. Se pare că din cauza lui, spune ea, acum se află în imposibilitatea de a mai lansa vreo piesă.

“Da, e adevărat, acestea nu vor mai apărea pe viață, îți dai seama. Avocatul meu e cel care se ocupă de protejarea drepturilor de autor”, a spus Mădălina Miu, încă soția lui Tzancă Uraganu.

Mădălina Miu a explicat și cum a ajuns în această situație. “Are mai multe îndeledniciri, să vi le dezvăluie el (n.r despre cum i le-a luat), noi am locuit în casă zi de zi timp de 3 ani de zile, telefonul era la îndemâna lui”, a mai spus femeia.

Se pare că Tzancă Uraganu i-ar fi luat melodiile din telefon fără să-i ceara voie și fără să-i ofere drept de autor. Este hotărâtă să-și facă dreptate, aceasta deja angajându-și un avocat.

În cadrul unei emisiuni TV, Mădălina Miu a povestit despre cum și când Tzancă Uraganu i-a furat piesele din telefon.