Tzancă Uraganu, alături de Lambada.

Se pare că lui Tzancă Uraganu îi este greu să-și ia gândul de la fosta sa parteneră de viață, Lambada. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară, iar manelistul nu se mai poate dezlipi de blondină. Mai mult, artistul afirmă faptul că o iubește nebunește pe Alina Marymar.

Aproape toată lumea știe că viața amoroasă a lui Tzancă Uraganu este destul de controversată. Chiar dacă manelistul o iubește din toată inima pe Alina Marymar, se pare că acesta a fost surprins alături de fosta sa parteneră de viață, Lambada.

social media

Tzancă Uraganu, surprins alături de mama copiilor săi

Tzancă Uraganu a fost dat de gol chiar de către unul dintre fanii săi. Fiind în mall, acesta i-a observat pe Tzancă și Lambada împreună. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a scos telefonul și i-a pozat.

În cele din urmă, imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, unde au devenit virale în cel mai scurt timp. Așadar, fanii s-au împărțit în două tabere. Unii l-au felicitat că s-a întors la fosta soție, iar alții l-au mustrat, cu gândul la Alina Marymar.

Un lucru este cert. Aceste poze nu-i vor pica deloc bine Alinei. Când Alina ar fi auzit că Lambada este însărcinată pentru a doua oară, ar fi început un scandal monstru acasă la manelist. Cu toate acestea, pozele cu Tzancă și Lambada, care au devenit virale într-un timp scurt, sunt dovada vie că manelistul a scos-o pe Lambada la cumpărături, într-un renumit mall din Ploiești. Așadar, cei doi petrec în continuare timp împreună.

Chiar dacă manelistul a încercat din răsputeri să țină secret sarcina Lambadei, acum Tzancă se poate lăuda cu o fată și un băiat, perfect sănătoși.

Cât despre femeile din viața sa, Tzancă Uraganul afirma la un moment dat că fiecare dintre cele două își știu locul.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.