Manelistul a uimit internetul cu cea nai recentă postare din mediul online. Tzancă s-a fotografiat alături de Raed Arafat, șeful DSU.

Fotografia a creat o adevărata isterie în mediul online. Internauții au dat curs ironiilor și glumelor la adresa contextului.

Unde a avut loc întâlnirea dintre Tzancă și Raed Arafat

Asocierea celor două fețe publice a creat controverse în mediul online. Internauții s-au amuzat copios cu această ocazie, postând numeroase comentarii pa adresa celor doi. Într-un scurt timp, imaginea a strâns un număr impresionant de aprecieri. Cu siguranță mulți s-au întrebat cum a fost posibilă o astfel de întâlnire. Asta pentru că deși ambii sunt cunoscuți, provin din domenii diferite de activitate.

Tzancă Uraganu și Raed Arafat a avut loc în aeroport. Cel care a făcut primul pas spre realizarea fotografiei a fost chiar îndrăgitul artist.

Manelistul a postat imaginea pe rețelele de socializare.Alături de aceasta, Tzancă a publicat și o descriere cât se poate de amuzantă.

Am decis cu domnul Arafat să nu mai fie nicio pandemie anul acesta”, a transmis Tzanca Uraganu pe rețelele sociale.

Manelistul a intrat în domeniul fast food

Tzancă Uraganu are un succes nebun în lumea manelelor. Deși face bani cu nemiluita, cântărețul nu a stat degeaba și a pus la punct un plan de afaceri. Astfel, acesta s-a lansat în domeniul fast food. Manelistul și-a deschis o shaormerie. Tzancă se asigură permanent că oferă produse de cea mai bună calitate, clienților lui.

Nu doar că are prețuri foarte accesibile ci are produse delicioase. Feedback-urile din mediul online, postate de cumpărători au note pozitive.

Tzancă Uraganu s-a ocupat personal inlcusiv de unele livrări la domiciliu. Acesta a reușit să surprindă pe toată lumea atunci când a fost văzut cu rucsacul în spate, livrând comenzi.

Manelistul nu are de gând să se oprească aici cu afacerea lui. Astfel, acesta și-a propus să deschidă și alte locații de acest gen.