Cu siguranță nimeni nu se aștepta să îi vadă pe cei doi într-o astfel de ipostază

Manelistul a uimit internetul cu cea nai recentă postare din mediul online. Tzancă s-a fotografiat alături de Raed Arafat, șeful DSU.

Fotografia a creat o adevărata isterie în mediul online. Internauții au dat curs ironiilor și glumelor la adresa contextului.

Unde a avut loc întâlnirea dintre Tzancă și Raed Arafat

Asocierea celor două fețe publice a creat controverse în mediul online. Internauții s-au amuzat copios cu această ocazie, postând numeroase comentarii pa adresa celor doi. Într-un scurt timp, imaginea a strâns un număr impresionant de aprecieri. Cu siguranță mulți s-au întrebat cum a fost posibilă o astfel de întâlnire. Asta pentru că deși ambii sunt cunoscuți, provin din domenii diferite de activitate.

Tzancă Uraganu și Raed Arafat a avut loc în aeroport. Cel care a făcut primul pas spre realizarea fotografiei a fost chiar îndrăgitul artist.

Manelistul a postat imaginea pe rețelele de socializare.Alături de aceasta, Tzancă a publicat și o descriere cât se poate de amuzantă.

Am decis cu domnul Arafat să nu mai fie nicio pandemie anul acesta”, a transmis Tzanca Uraganu pe rețelele sociale.

Manelistul a intrat în domeniul fast food

Tzancă Uraganu are un succes nebun în lumea manelelor. Deși face bani cu nemiluita, cântărețul nu a stat degeaba și a pus la punct un plan de afaceri. Astfel, acesta s-a lansat în domeniul fast food. Manelistul și-a deschis o shaormerie. Tzancă se asigură permanent că oferă produse de cea mai bună calitate, clienților lui.

Nu doar că are prețuri foarte accesibile ci are produse delicioase. Feedback-urile din mediul online, postate de cumpărători au note pozitive.

Tzancă Uraganu s-a ocupat personal inlcusiv de unele livrări la domiciliu. Acesta a reușit să surprindă pe toată lumea atunci când a fost văzut cu rucsacul în spate, livrând comenzi.

Manelistul nu are de gând să se oprească aici cu afacerea lui. Astfel, acesta și-a propus să deschidă și alte locații de acest gen.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.