Artistul le-a mărturisit fanilor că vor deschise în curând mai multe shaormerii care îi vor purta numele.

Tzancă Uraganu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se știe faptul că este unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști, iar evenimentele la care este chemat sunt de-a dreptul fastuoase. De această dată, manelistul nu a venit în atenția fanilor cu o altă melodie care să ocupe primele locuri în trending. Manelistul a anunțat că își deschide un lanț de shaormerii. Se pare că artistul nu are de gând să se rezume la câteva locații. 

Tzancă Uraganu își dorește să deschidă mai multe shaormerii în toată țara

Se pare că manelistul nu se pricepe doar la muzică, ci și în afaceri. Manelistul a surprins pe toată lumea, atunci când a anunțat că va deschide cinci shaormerii în București.

Anunțul a fost făcut printr-un videoclip postat pe TikTok, care a fost filmat, cel mai probabil, la una dintre locațiile care îi vor purta numele.

Artistul nu se oprește doar la cele deschise în Capitală. Tzancă Uraganu le-a povestit internauților că are de gând să ajungă la 50 de shaormerii. Ba mai mult, a ținut să precizeze faptul că oamenii vor fi așteptați cu produse delicioase.

Manelistul este sigur de faptul că afacerea sa va una de succes și chiar este nerăbdător să deschidă locațiile din București. Tzancă Uraganu a mărturisit că va face publice și detaliile despre lanțul de shaormerii, care va fi inaugurat în curând.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – Tzancă Uraganu

„Vă salutăm dragi prieteni. Încă o dată țin să vă anunț că deschidem shaorma în București. Pentru început cinci în orașul București, după care vor mai urma și alte orașe din țară.

Gândul nostru este să ajungem la 50 de shaormerii deschise, cu ajutorul lui Dumnezeu și se vor numi „Shaorma la Tzancă”.

În curând, vin cu detalii, cu spațiul amenajat și cu tot ce trebuie și bineînțeles de calitate maximă. Mai trebuie să facem și câte ceva în viață”, a povestit Tzancă Uraganu într-un videoclip postat pe TikTok.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.