Tzancă Uraganu, plin de nervi la ușa unei vecine. Ce a făcut artistul acolo.

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți artiști din România. Melodiile sale ajung mai mereu în trending, pe primele locuri pe Youtube. Recent, artistul a avut o ieșire nervoasă, chiar la ușa casei unei vecine.

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Melodiile sale apar mai mereu pe primele locuri pe trending pe Youtube. Tzancă Uraganu este poate chiar cel mai cunoscut artist de muzică de petrecere de la noi din țară.

Cu toate acestea, se pare că artistul și-a ieșit din „pepeni”. Recent, Tzancă Uraganu s-a prezentat la ușa unei vecine, dar nu ca să vorbească frumos. Ci ca să facă scandal! Acesta bătea în ușă în repetate rânduri, în timp ce aducea injurii la adresa acesteia.

Tzancă Uraganu, nervos din cale afară pe o vecină

@alachua

Tzanca Uraganu rupe lesa și atacă. Și-a pierdut mintea Artistul României? #foryou #tzancauraganu #vecinu #viatalabloc

♬ sunet original – DC

Toată lumea îl știe pe Tzancă Uraganu. Este unul dintre cei mai controversați și apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi din țară. Acesta a reușit să strângă o comunitate imensă de fani în mediul online. Artistul este foare activ pe rețelele de socializare, acolo unde își împărtășește mai mereu fiecare moment important din viața sa, cu internauții.

Recent, îndrăgitul artist a fost surprins în ipostaze cum nu l-ai mai văzut până acum. Ce-i drept, artistul a mai fost văzut în cadrul evenimentelor fiind nervos, dar acum a fost mai rău ca niciodată. Se pare că artistul a răbufnit și a mers direct la ușa vecinei sale. Și nu să vorbească frumos pentru a aplana situația. Ajuns la ușa acesteia, artistul a început să bată cu pumnii și picioarele în ușa acesteia. Mai mult, Tzancă Uraganu i-a adresat acesteia o sumedenie de injurii. În cele din urmă, nu se știe motivul pentru care artistul a recurs la un asemenea gest. Însă, un lucru este cert; artistul era supărat foc și pară.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.