Tzancă Uraganu nu mai are nevoie de prezentare. Artistul este unul dintre cei mai îndrăgiți și se bucură de o comunitate impresionantă de fani. Printre admiratorii manelistului se numără celebra Vulpița. Nici despre ea nu mai e nevoie să vorbim. De-a lungul timpului a făcut furori în cadrul emisiunii „Acces direct” și este deja un personaj controversat pentru toată lumea.

Vulpița s-a declarat de-a lungul timpului una dintre cele mai mari fane ale artistului. Controversata tânără și-a dorit foarte mult să-l cunoască pe manelist. Așadar, soția lui Viorel Stegaru a avut ocazia să-i stea alături cântărețului și să se bucure de prezența lui. Ba mai mult, chiar Tzancă a invitat-o pe vedetă la studio. Și nu doar să o cunoască, ci să dea și o probă de dans, așa cum și-a dorit.

Vulpița, în extaz! Vedeta s-a întâlnit cu Tzancă Uraganu

Vulpița nu a putut să se bucure din plin de prezența lui Tzancă. Asta pentru că Viorel nu a putut să lipsească de la „întâlnirea celor doi”. Cu toate acestea, tânăra nu a putut să nu se bucure de visul ei împlinit. Veronica a fost tare mândră de faptul că solistul a imortalizat momentul în care stătea lângă ea și că l-a publicat pe rețelele de socializare. Probabil că Veronica și-ar fi dorit ca Viorel să nu fie acolo, și să se poată bucura din plin de prezența preferatului ei.

@tzzzzanca.uraganu♬ suono originale – Tzancā Uraganu

Tzancă a primit-o pe Vulpița la Studio

În urmă cu ceva timp, manelistul i-a îndeplinit Veronicăi cel mai mare vis. Vedeta și-a dorit să danseze la studioul lui Tzancă, așa că acesta a primit-o cu brațele deschise, nu doar ca s-o cunoască, ci să-și testeze și abilitățile de dans. În timp ce soțul ei privea cum soția lui îi dansa nebunește lui Tzancă, aceasta susținea că vrea să-l lase pe Viorel să se întoarcă acasă, iar ea să rămână în capitală, alături de manelist.

Pentru a reuși să facă acest lucru, Vulpița i-a arătat artistului tot ce poate. Veronica a stat puțin de vorbă cu artistul și i-a răspuns acestuia la cea mai mare curiozitate. Solistul și-a dorit să afle dacă într-adevăr și-a înșelat soțul și dacă are de gând să se cumințească.