Tzancă Uraganu a păstrat liniștea până când a simțit că este momentul potrivit pentru a scoate asul din mânecă.

Tzancă Uraganu știe să facă bani din piatră seacă. Manelistul nu duce lipsă de concerte și spectacole, dar mereu este loc de mai mult. Și, drept dovadă, artistul a făcut deja primul pas în această direcție.

CITEȘTE ȘI Tzancă Uraganu a închis gura cârcotașilor. Cum s-a filmat manelistul după ce a fost acuzat că nu își declară veniturile la ANAF

Tzancă Uraganu are de gând să se extindă anul acesta. Deși manelistului îi merge de minune pe plan muzical, simte că acum este momentul oportun pentru a-și deschide o nouă afacere. De data asta, îndrăgitul interpret nu se rezumă la afaceri mici, ci are în plan un proiect foarte ambițios.

Tzancă demonstrează pe zi ce trece că este de neoprit. Manelistul a lăsat gluma la o parte și a trecut la lucruri serioase. De ceva timp, acesta le tot povestea fanilor că are foarte multă treabă și că pregătește multe surprize. Multă lume a crezut că este vorba despre piese noi, însă manelistul a scos asul de mânecă și nu a mai prelungit suspansul.

Tzancă Uraganu îi calcă pe urme lui Dorian Popa. Ce proiect ambițios începe manelistul
Instagram

Tzancă Uraganu, un adversar de temut

Se pare că Tzancă Uraganul s-a lăsat inspirat foarte mult de către colegul lui de breaslă, Dorian Popa. Nu, nu are de gând să renunțe la manele, ci, mai mult decât atât. Manelistul se lansează în domeniul imobiliar. Nu este doar o promisiune sau o laudă în online, ci lucrurile sunt extrem de serioase.

Pe TikTok, acolo unde a început să fie din ce în ce mai activ, artistul le-a arătat fanilor o parte din actele pe care le-a semnat, deja. Potrivit acestora, Uraganu a demarat, poate, unul dintre cele mai ambițioase și solicitante proiecte din viața lui.

Manelistul va începe cât de curând construcția primului său cartier rezidențial. Așa cum probabil era de așteptat, acesta îi va purta numele. Va mai dura până când „Tzancă Residence” va avea toate casele la cheie, dar, cu siguranță, nu va duce lipsă de clienți. Până atunci, fanilor nu le rămâne decât să stea cu ochii pe manelist.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – tzzzanca uraganu

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.