De ce are Tzancă Uraganu un tarif atât de mare pentru câteva ore de cântat.

Celebrul manelist Tzancă Uraganu a fost acuzat cum că cere prea mulți bani pentru a cânta la evenimente. În cele din urmă, manelistul a răspuns celor ce l-au criticat. Artistul a mărturisit și motivul pentru care are un tarif atât de piperat.

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai celebri artiști de la noi din țară. Piesele sale devin în scurt timp hituri și sunt ascultate de sute de mii de oameni. Cu toate acestea, Tzancă Uraganu câștigă sume colosale de bani de pe urma evenimentelor la care este chemat.

social media

Tzancă Uraganu cere prea mulți bani pentru a cânta la un eveniment

Tzancă Uraganu a fost acuzat în mediul online cum că cere mult prea mulți bani pentru a cânta la evenimente.

„Nu-l mai luați la cântări că cere 12.000 pe patru ore”, a fost mesajul scris de un fan în mediul virtual, în timp ce manelistul se afla în live, pe TikTok.

În cele din urmă, artistul a văzut comentariul și nu a putut trece cu vederea peste această observație.

Dacă tu nu-ți permiți, crezi că toată lumea nu-și permite. Stai, mă, liniștit și vezi-ți de treaba ta!”, i-a răspuns Tzancă Uraganu internautului.

Astfel, acesta s-a simțit dator să dea mai multe explicații fanilor și a spus motivul pentru care are acest tarif piperat.

„Dacă cerem 12.000 pe patru ore, cerem pentru că avem de plătit taxe, impozite. Noi plătim impozit la stat, eu iau bani numai în firmă, eu nu iau bani în mână, avem și noi de plătit. Dăm 10%-20% la stat pentru că așa e normal și legal și de asta cerem prețuri. Suntem mai mulți în orchestră, suntem atâția băieți. Dacă nu îți permiți, du-te și ia pe cine îți permiți, nu mai sta să te plângi pe aici.Nu am nimic cu nimeni, să ceară fiecare cât vrea, fiecare are prețul lui, fiecare face cum știe el mai bine.Sunt un om normal, sunt un om legal, sunt un om care nu fuge de lege”, a mai spus cântărețul.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.