Cântăreața sud-africană Tyla a oferit un moment unic pe covorul roșu al Met Gala 2024, impresionând cu o rochie de nisip creată de Balmain. Apariția sa nu numai că s-a aliniat temei serii, „Grădina Timpului”, ci a atras atenția și prin necesitatea de a fi ajutată să urce treptele evenimentului datorită designului unic al rochiei.

Șinutul ei, acoperit în întregime de nisip, a fost conceput pentru a răspunde codului vestimentar al galei, care se inspira din povestirea „Grădina timpului”. Tyla a fost văzută însoțită de un bărbat din staff care a ajutat-o să urce treptele, în timp ce alți trei țineau trena rochiei sale. Ea și-a întreșit look-ul cu o clepsidră ținută în mână, spunând: „Am vrut să folosim nisipul timpului ca temă”.

La înrebarea dacă va putea participa la cina galei, răspunsul lui Tyla a fost jucăuș: „Cine știe? O să ne dăm seama. Cui îi pasă? Sunt drăguțț!”, a spus ea cu entuziasm.

Met Gala, care are ca obiectiv finanțarea departamentului de modă al The Costume Institute, este un eveniment de marcă în industria modğii. Prețul unui loc la dineul acestui an s-a ridicat la 75.000 de dolari, iar o masă costă 350.000 de dolari, generând în ediția anterioară venituri de aproximativ 22 de milioane de dolari.