Lockdown-ul impus de autoritățile chineze a creat nemulțumiri majore

Mai mulți turiști s-au înghesuit să petreacă clipe de neuitat pe o plajă de lux. Fără dar și poate, peisajele îți taie răsuflarea, însă îți taie și buzunarele. Vacanța s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru cei 80.000 de turiști care au rămas blocați acolo. Motivul este chiar pandemia de coronavirus, care se pare că a revenit.

Pandemia de coronavirus este, din nou, cât se poate de amenințătoare. Cazurile de infectare cu virusul SARS-CoV-2 Cresc iarăși pe zi ce trece, iar autoritățile au fost nevoite să ia măsuri în acest sens.

Turiștii rămași pe plajă, blocați de Covid-19

Este vorba despre plaja de lux din orașul turistic Sanya de pe insula tropicală Hainan din China. Autoritățile au impus un lockdown din cauza numărului din ce în ce mai mare de infectări cu coronavirus.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii