Reclamă
Reclamă

Trei stewardese au fost rănite din cauza turbulențelor într-o cursă care a decolat joi seara de la București cu destinația Hamburg, informează Digi 24. În plus, mai multe zboruri cu destinația București au așteptat în aer îmbunătățirea vremii pentru a ateriza pe aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) sau au fost redirecționate spre alte aeroporturi, conform Boardingpass.

Incidentul din cursa București – Hamburg a avut loc deasupra Craiovei. Avionul s-a întors la București, iar stewardesele au fost internate la Floreasca, Elias și Spitalul Universitar. Acestea au fost „ușor rănite” la cap și picioare.

„Zborul companiei HiSky dintre Timișoara și București a aterizat pe aeroportul din capitala Bulgariei, iar cel operat de SkyUp pentru Arkia pe ruta Tel Aviv – București a aterizat la Burgas”, a precizat sursa citată.

Reclamă

Avioanele aterizate în Bulgaria vor fi realimentate și vor zbura ulterior spre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București.

De asemenea, zborul Ryanair FR679 Viena – București a fost redirecționat pe aeroportul din Salonic (Grecia).

Zborul Austrian Airlines OS787 Viena – București a revenit pe aeroportul din capitala Austriei la circa 20 de minute de la decolare.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro